top of page

Over Tanja

Passie voor onderwijs

Na het afronden van de PABO kreeg ik een baan als leerkracht op een kleine dorpsschool, meteen wist ik dat ik mijn droombaan had gevonden. Het werken met kinderen is fantastisch!

Ieder kind is uniek en talentvol, ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen tempo en op zijn eigen manier, dat maakt het onderwijs juist zo uitdagend. Kinderen in hun kracht neerzetten, complimenteren, daar groeien ze van. 

 

Nadat ik een aantal jaren had gewerkt als leerkracht en intern begeleider, zocht ik een nieuwe uitdaging en heb ik mijn Master SEN interne begeleiding bij Windesheim Hogescholen Amsterdam afgerond. Waarna ik aan de slag ging als leerkracht bij een excellente SBO school, vanuit deze organisatie werkte ik voor het samenwerkingsverband als rekenspecialist en ondersteuner in de zorgroute. Tevens werk ik sinds 2016 als gecertificeerd trainer bij het Menne Instituut, bekend van de cursussen “Met Sprongen Vooruit”.            

Door mijn ervaring als onderwijsondersteuner merk ik dat veel leerkrachten zoeken naar handvatten om het passend onderwijs vorm te geven. Dat is dan ook geen eenvoudige klus. Inmiddels heb ik mij gevestigd als zelfstandig onderwijsadviseur, met mijn onderwijsbureau Ik tel mee-onderwijs. Samen met u en uw organisatie wil ik passend onderwijs realiseren. Uitgaan van de onderwijsbehoeften van de leerling, kijkend naar het kind. Gaat u samen met mij de uitdaging aan?

bottom of page